Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII GDPR
Conditii Generale pentru utilizarea site-ului Sifon Romanesc
ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.
DESCRIEREA SERVICIILOR
Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie cat mai exacte.
INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Sifon Romanesc de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.
DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. PLAST RFA SOLUTIONS SRL (denumita în continuare PLAST), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .
PLAST detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea PLAST, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.
Întregul continut al site-ului Sifon Romanesc este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de PLAST. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea PLAST.
Accesul si utilizarea paginii Sifon Romanesc sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
Informatiile prezente pe Sifon Romanesc sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii Sifon Romanesc pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul Ssite-ului Sifon Romanesc nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor legali Sifon Romanesc.
NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor PLAST. PLAST nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, PLAST nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele Sifon Romanesc, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului Sifon Romanesc nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea PLAST în lipsa unor acorduri ulterioare.
Continutul paginii web Sifon Romanesc, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea Sifon Romanesc nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

Call Now ButtonSUNA ACUM